Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bisiklet yollu prestij caddesi

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tokmak

        BALIKESİR (İHA) - Altıeylül İlçesinin Bahçelievler Mahallesi Çevre Eğitim Parkı önünde bulunan 2 kilometreyi kapsayan ve bisiklet yolunun bulunacağı cadde yeniden yapılması ile ekipler çalışmaya başladı.

        Balıkesir'in Altıeylül Belediyesi tarafından Karesi Caddesi ve Düzgün Sokak üzerinde gerçekleşecek olan çalışmanın ilk adımı atıldı. 1 ay sürecek olan çalışmayla ilgili Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri cadde üzerinde kaldırım ve asfaltları kaldırmaya başladı, daha sonra cadde de düzenleme çalışması başlayacak.

        Altıeylül İlçesinin Prestij Caddesi olacak olan cadde üzerinde bisiklet yolu olacak, kaldırımlar tekrardan yenilenecek, görme engelli vatandaşlara uygun yapılacak, sokak lambaları, yeraltı çöp konteynerleri ve otopark cepleri de caddeye renklendirecek. Prestij Caddesi bittiğinde ilçeye ayrı bir renk verecek.

        (HT

        02.08.2017 12:43:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler