Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'Alo hububat' hattı

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Akçay

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde zahireciler bir telefonla üreticilerin hasat yaptırdığı hububatları tarlada satın alarak çiftçileri nakliye masrafından kurtarıyor.

        Uygulama hakkında bilgi veren Yağcılar Ticaret yetkilisi Mehmet Yağcı,"İlçede telefonla tarlada arpa, buğday, yulaf ve çavdar alımı başladığımızdan beri müşterilerimiz hayli arttı. Bu uygulama sayesinde çiftçilerimiz hasat sonrası nakliye masrafından kurtuldu.

        Zahirecilerin bu uygulamasından çok memnun olduklarını söyleyen Hisarcık'lı çiftçiler,"Arpa, buğday, yulaf ve çavdarımızı hasat ettikten sonra zahireciler bir telefonla gelip ürürümüzü tarlada teslim alıyorlar. Bizler de yükleme ve nakliye masrafından kurtulmuş oluyoruz."dediler.(MA-EFE)

        02.08.2017 13:30:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler