Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Forum Bornova'nın etkinlikleri minikleri eğlendirecek

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir'deki alışveriş merkezlerinden Forum Bornova, her hafta olduğu için bu haftada miniklere özel etkinlikler düzenleyeceğini bildirirken, minikler bu haftada keyifli etkinliklerle eğlenceli dakikalar geçirecek.

        Forum Bornova Çocuk Kulübü, bu haftada minikler için çeşitli etkinlikler hazırladı. Özel temalarıyla hem çocukların, hem büyüklerin dikkatini çeken alışveriş merkezi, çocuk kulübü etkinliklerine bu hafta sorumluluk temasıyla devam edecek. 5-6 Ağustos Cumartesi ve Pazar günleri Forum Bornova'yı ziyaret edecek çocuklar, hem eğlenecekleri, hem de sorumluluk bilinciyle tanışacakları ve çözüm üretecekleri keyifli etkinliklerde buluşacak. Çocukluk hayalini gerçekleştirip avukat olan bir keşif meraklısını miniklerle tanıştıracak olan Forum Bornova Çocuk Kulübü, ForumBüs'te de minikleri ağırlayacak. Düzenlenecek atölyede tüm minikler, renkli renkli yelpazeler yaparak keyifli dakikalar geçirecek.

        (HG-Y)

        03.08.2017 11:51:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler