Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Volkan Kebir'den tüm ekibe "Süper Lig" teşekkürü

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Bornova Becker Spor Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Kebir, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'ni sahasında namağlup ve lider olarak tamamlayan, play off ve dörtlü final serisi sonrasında Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'ne yükselen takımın tüm oyuncu ve teknik kadrosuna teşekkür etti.

        İki yıldan az bir sürede Süper Lig'e yükselmenin, örneği olmayan bir başarı olduğunu vurgulayan Bornova Becker Spor Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Kebir, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'ne yükselen takımın tüm oyuncu ve teknik kadrosuna düzenlenen yemekte teşekkür etti. Kebir, "İlk günden son güne kadar bizimle birlikte olan tüm oyuncularımıza ve teknik kadromuza, tüm emekleri için kulübüm adına teşekkür ediyorum. Başarılı bir sezonu geride bıraktık. Yeni sezonda Süper Lig'de yer almamızda herkesin çok büyük emeği var. Baş antrenörlerimiz başta olmak üzere, staff kadromuzda da birbirinden kıymetli isimlerle çalıştık. Hepsi kendi alanında bize göre en iyi isimlerdi ve beklediğimiz katkıyı da fazlasıyla verdiler. Hepsinin emeklerine, yüreklerine sağlık" diye konuştu.

        "Aile gibiyiz"

        Geçen sezon kadrodaki tüm oyuncuların, başarılı ve büyük kulüplerde forma şansı bulmuş isimler olduğunu hatırlatan Volkan Kebir, oyuncusundan malzemecisine kadar herkesin kulübü bir aile olarak görmesinin başarıda önemli bir etken olduğunu kaydederek sözlerine şöyle devam etti: "Tüm oyuncularımız ilk idmandan son maça kadar canını dişine taktı, kulübü kendi kulüpleri gibi sahiplenerek son ana kadar mücadele etti. Sezon içinde birçok anı biriktirdik. Yemekler yedik, gezdik, etkinliklere katıldık, doğum günlerimizi kutladık, deplasmanlarda birbirimize yol arkadaşlığı yaptık. Hepsi birbirinden keyifli geçen her günün ardından, yolun sonunda başarının gelmiş olması tarifsiz bir duygu. Zaten final maçında hepimizin birbirimize sarılıp ağlaması bu duyguların en büyük kanıtıdır. Yeni sezonda, gelecek yaşamlarında hepsine şimdiden başarılar diliyorum."

        Bornova Becker Spor 2016-2017 Sezonu Staff Kadrosu

        Baş Antrenör : Olcay Orak

        Baş Antrenör : Murat Alkaş

        Genel Menajer : Yalçın Erciyes

        Teknik Menajer : Dursun Bilici

        Yardımcı Antrenör : Adnan Can

        İstatistik Görevlileri : Yasin Yalavaç - Cihan Gündüz

        Kondisyoner : Doğan Çatak

        Alt Yapı Sorumlusu : Tuğçe Kaya

        Masör : Volkan Seyhan

        Kulüp Doktoru :Erdem Başoğlu

        Ulaşım Sorumlusu : Ali Döngül

        Basın Danışmanı : Gizem Görgülü

        Bornova Becker Spor 2016-2017 Sezonu Oyuncu Kadrosu

        Bahar Yapar

        Gülşah Duman

        Esra Kayaoğlu

        Halime Uykan

        Gülşah Akkaya

        Nihal Güngör

        Behiye Naz Karagözoğlu

        Nazlı Güler

        Aysun Yararbaş

        İlsu Darıcıoğlu

        Gizem Gökdemir

        Shae Kelley

        Duygu Fırat

        Gonca Karataş

        Chanita Marie Jordan

        (CA)

        04.08.2017 10:02:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler