Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çetin, kardeş Bozova Belediyesi'ni ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, kardeş şehir Bozova Kaymakamlığı ile Bozova Belediyesi'ni ziyaret etti. Kayyum olarak atanan Kaymakam Zekeriya Göker'den bilgi alan Başkan Çetin "Bozova'ya desteğimiz devam edecek" dedi.

        Kayyum atanan belediyelerle tecrübe paylaşımında bulunmak üzere Şanlıurfa Bozova Belediyesi ile kardeş şehir yapılan Pursaklar Belediyesi tecrübe paylaşımına devam ediyor. 13 yıldır belediye başkanlığı yapan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, çalışmaları yerinde incelemek için Başkan Yardımcısı Vedat Demir ile birlikte Bozova'yı ziyaret etti.

        İlk olarak Bozova Kaymakamlığında Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Zekeriya Göker'i ziyaret eden Çetin, ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra Bozova Belediyesi'ni de ziyaret etti. Kaymakam Zekeriya Göker ile sahada inceleme de yapan Çetin, halkla sohbet edip talepleri dinledi.

        Çetin, Pursaklar'daki projelerin bir kısmının Bozova'da uygulanabileceğini ifade ederek, "Daha önce de ekiplerimizi göndererek fizibilite çalışması yaptırıp, ilçenin ihtiyaçlarını tespit ettik. Sayın Kaymakamımız ile bunları istişare edip ve bundan sonraki süreçte neler yapabileceğimizi konuştuk. Bizler Pursaklar Belediyesi olarak proje paylaşımına ve destek vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

        Bozova'da ev ziyaretlerinde de bulunan Çetin, evlerine atılan bomba sonucu bir çocuğu vefat eden biri de sakat kalan aile ile yakından ilgilenip çocuklara oyuncak hediye etti. Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zekeriya Göker, Başkan Çetin'e ziyaret ve verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

        (BEN-BT-Y)

        04.08.2017 10:14:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler