Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFAD'dan kurumlara yönelik KBRN eğitimi

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Van Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri tarafından resmi kurumlara yönelik Kimyasal Biyolojik Radyasyon Nükleer (KBRN) ve kimyasal gaz maskesi kullanımı konularında eğitimler verildi.

        Afete Hazır Türkiye Bilinçlendirme ve Eğitim Seferberliği ''Afete Hazır İşyeri'' kapsamında; AFAD il müdürlüğü personellerinin eğitimleri devam ediyor. Bu eğitimler kapsamında merkez İpekyolu ilçesinde bulunan T.C. Merkez Bankası Van Şubesi çalışanları ile Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü Erciş 115. Şube Şefliği çalışanlarına yönelik, farkındalık eğitimi olarak Kimyasal Biyolojik Radyasyon Nükleer (KBRN) ve kimyasal gaz maskesi kullanımı konularında eğitimler verilirken, yangın konularında da uygulamalı tatbikatlar yapıldı.

        (EKİP-ŞAK-Y)

        04.08.2017 11:15:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler