Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çocuk Üniversitesi ilk mezunların veriyor

        (Fotoğraflı)

        Uğur Konuk

        KOCAELİ (İHA) - Başiskele Belediyesi Çocuk Üniversitesi yaz okulu 4 Ağustos'ta ilk mezunlarını veriyor.

        Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın Başiskele'ye kazandırdığı Yeni Neslin Üniversitesi Bilim, Teknoloji, Deney ve Eğitim Merkezi Başiskele Çocuk Üniversitesi'nin ilk yaz okulu öğrencileri keyifli bir yaz tatili yaşadı. Kursa katılan 170 öğrenci bu süreçte Ebru, Resim, Akıl Oyunları, Eskrim, Masa Tenisi, Okçuluk dallarında eğitim aldılar. Kampüs dışı eğitim günlerinde kültür amaçlı gezilere katılan öğrenciler hem eğlendi hem öğrendi. 5 Ağustosta eğitimleri sona erecek yaz okulu öğrencileri Adagöl Mesire alanında bir araya gelerek aileleri ile birlikte piknik yaptı.

        Başiskele'de yaşayan öğrencilere böylesi bir kampüsü kazandırdığı için Başta Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'a teşekkür eden yaz okulu öğrencileri hem eğlendiklerini hem de öğrendiklerini, yeni arkadaşlıklar kurduklarını ve keyifli bir yaz tatili geçirdiklerini belittiler.

        (UK-GY-Y)

        04.08.2017 15:09:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler