Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kurban dolandırıcılarına dikkat

        (Fotoğraflı)

        Nurhan İçmez

        TOKAT (İHA) - Turhal Kaymakamı Dr. Ahmet Süheyl Üçer, Kurban Bayramının yaklaşması dolayısıyla sahte para ve hayvan dolandırıcılarına karşı vatandaşları uyardı.

        Tokat'ın Turhal ilçesinde her hafta bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelerek onların istek, sorun ve şikayetlerini dinleyen ve çözümü için gerekli adımları atan Kaymakam Üçer, Yunus Emre Mahallesinde vatandaş buluştu. Vatandaşlara uyarılarda bulunan Kaymakam Üçer,"Kurban Bayramını sayılı günler kaldı. Ve özellikle böyle manevi günleri fırsat bilerek piyasaya çıkan ve vatandaşlarımızı dolandırmaya çalışan sahtekarlara karşı sizleri uyarmak istiyoruz. Sahte para ve hayvan dolandırıcılarının işbaşında olduğu bu dönemde daha dikkatli olun. Şüphelendiğiniz herhangi bir durumda en yakın güvenlik birimlerimizin 155 ve 156 nolu telefonlarını arayarak bilgi verin. Bizler sizlerin alın terinin ve emeğinin sahtekarlar yüzünden yok olmaması için bu uyarıyı yapmak istiyoruz" dedi.

        (Nİ-UY-Y-)

        04.08.2017 15:13:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler