Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Esenyurt'ta belediye personeline KBRN bilinçlendirme eğitimi verildi

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - İstanbul İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından Esenyurt Belediyesi personeline Bilinçlendirme ve Eğitim Projesi kapsamında KBRN (Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer) tehlikeler hakkında eğitim semineri verildi.

        Esenyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde faaliyet yürüten Sivil Savunma Amirliği tarafından organize edilen eğitime konuşmacı olarak İstanbul İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü görevlilerinden KBRN sorumlusu Ahmet Alparslanduru, Esenyurt Belediyesi Sivil Savunma Amiri Hakan Saçin, Arama Kurtarma Teknisyenleri Sefer Küçük ve Hamzahan Musaoğlu katıldı. Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen eğitimde teknisyen Sefer Küçük, KBRN tehditlerine maruz kalındığında doğru davranış şekillerinin neler olduğu konusunda bilgiler aktardı. Esenyurt Belediyesi personeline bilgilerini aktaran uzmanlar, olası tehlikelere karşı hazırlıklı olunması, alarm ve ikaz işaretlerinin öğrenilmesi gerektiğini belirterek, çalışma ortamlarında tehlike arz edecek durumlar karşısında bilinçlendirdi.

        Program sonunda eğitmenler olası bir kimyasal saldırı durumunda önlem amaçlı araç ve ekipmanların tanıtımını yaparak uygulamalı anlattılar.

        (ÖY-Y)

        04.08.2017 17:42:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler