Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hepsi "Dev Adam" olacak

        ANKARA (İHA) - Mamak'ın çeşitli bölgelerinde uyguladığı başarılı kentsel dönüşüm projelerinin yanı sıra sosyal dönüşümle de adından söz ettiren Mamak Belediyesi, basketbola gönül veren çocuk ve gençleri Türk basketboluna kazandırmayı hedefliyor.

        Yenilenen antrenör kadrosu ile potaları yetenekli isimlerle buluşturmayı amaçlayan belediye, bu yılki altyapı seçmelerini 29-30 Temmuz tarihlerinde Mamak Belediyesi Spor Salonu'nda gerçekleştirdi. Yapılan seçmeler sonucunda geleceğin dev adamları seçildi.

        Altyapı olarak kapsamlı bir çalışma içerisindeyiz diyen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamak'ta spor konusunda ciddi bir potansiyel var. Bunu ortaya çıkarmak ve çocuklarımızı Türk sporuna kazandırmak istiyoruz." diye konuştu. Akgül, "İlçedeki gençlerin spordan kopmaması ve altyapıdan sporcu yetiştirmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz seçmelerle geleceğin basketbolcuları Mamak'ta yetişecek" dedi.

        (BC-BT-Y)

        05.08.2017 09:47:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler