Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DAHOT Yunanistan'ın Samos adasındaki festivale katılacak

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Çalışkan

        AYDIN (İHA) - Didim Halk Oyunları Topluluğu (DAHOT) 11-14 Ağustos 2017 günü Yunanistan'ın Samos Adasında düzenlenecek olan Kültür ve Halk Oyunları festivaline katılacak.

        11-14 Ağustos 2017 günü Yunanistan'ın Samos Adasında düzenlenecek olan Kültür ve Halk Oyunları festivaline Didim'de faaliyet gösteren DAHOT ekipleri de katılacak. 60 kişilik kafilede DAHOT'un Yetişkin ekiplerinin yanı sıra Yıldızlardan ve Türk Halk Müziği Korosu katılacak. Festivalde ekipler Türk Halk Oyunlarından örnekler sunacak ve Türk Halk Müziğinin ezgilerini seslendirecekler.

        4 Yöneticinin eşlik edeceği kafileye DAHOT Fotoğraf Kulübü üyelerinden de katılım olacağı öğrenildi. Türkiye'nin her bölgesinden oyunların gösterileceği 30 dakikalık bir gösteri hazırlayan DAHOT Ekibi çalışmalarını Didim Belediyesi karşısındaki Laucbah Parkı içerisindeki tesislerde sürdürüyor.

        Samos festivalinin ardından çalışmalarına devam edecek olan ekip 29-Ağustos-2 Eylül arasında yapılacak olan 4. Uluslararası Halkoyunları Festivalini gerçekleştirecek.

        (HÇ-OD)

        06.08.2017 13:14:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler