Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bismil Koordinasyon Merkezi tamamlandı

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin, ilçelerde hizmet ağını geliştirmek amacıyla inşasına başladığı Bismil Koordinasyon Merkezi tamamlandı.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha hızlı ve etkin bir şekilde hizmet verilmesi amacıyla temeli atılan Bismil Koordinasyon Merkezinin inşaat çalışmaları tamamlandı. İhale bedeli 1 milyon 335 bin TL olan ve zemin artı 1 kattan oluşan Bismil Koordinasyon Merkezinin iç ve çevre düzenlenmesi yapılıyor. Çalışmaların tamamlamasıyla birlikte Bismil Koordinasyon Merkezi hizmet vermeye başlayacak. Bin 165 metrekare kapalı alandan oluşan Bismil Koordinasyon Merkezinde, kapalı garaj, idari odalar, santral, personel dinlenme odası ve çok amaçlı salon bulunuyor. Bismil Koordinasyon Merkezinde, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Altyapı Koordinasyon, İtfaiye ve Sağlık İşleri Daire Başkanlığı hizmet verecek.

        (İHA-MP-Y)

        07.08.2017 13:22:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler