Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Musalar Yeniköy'ün ova yollarında hummalı çalışma

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Musalar Yeniköy'den Gediz'e kadar uzanan yaklaşık 12 kilometrelik arazi yollarında Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yol düzenleme ve iyileştirme çalışmalarına başlandı.

        Çiftçilerin hasat mevsimini daha rahat bir şekilde geçirmeleri için çalışmalarına hız veren Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin pek çok yerinde hizmet vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce greyderlerle yürütülen çalışmalarla Musalar Yeniköy'ün taştan temizlenen yolları stabilize ediliyor. Çiftçilerin her zaman yanında olduklarını ifade eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, "Ağustos ayı itibariyle üzüm sezonuna girdik. Çiftçilerimizin beklentilerini bu yıl da karşılamak adına ekiplerimizi ilçemizin dört bir yanındaki ova yollarına sevk ettik. Şuanda ova yollarımızda hummalı bir çalışma yürütüyoruz. Çiftçilerimize ve değerli hemşerilerimize yeni sezonda kazasız, belasız, hayırlı bol kazançlar diliyorum. Rabbim rızıklarını artırsın" diye konuştu.

        (AY-Y)

        07.08.2017 16:09:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler