Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Develi'de Köylerde Yol Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Develi Belediyesi'ne bağlı ekiplerin köylerde yürüttüğü parke çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

        Yol yapım çalışmalarının yoğunluğundan adete şantiye alanına dönen köylerde yaz boyu çalışmalar devam edecek. Çalışmalar kapsamında Ayvazhacı Mahallesi içerisinde toplamda 7 bin 500 m2'lik alan parkeyle kaplanırken, Yazıbaşı Mahallesinde bin 500 m2 ve Gömedi Mahallesinde bin 500 m2'lik alan parkeyle kaplandı. Bundan sonraki durağın Epçe Mahallesi olduğunu belirten ekipler, benzer çalışmaların program dahilinde diğer köylerde de devam edeceğini belirtti.

        Parke çalışmalarının yanı sıra Büyükşehir Belediyesi'nin de destekleriyle devam etmekte olan ve toplamda 13 köy yolunu kapsayan Yazıbaşı-Şıhlı arasındaki grup yol genişletme çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Gümüşören mahallesinde çalışmalarını devam ettirmekte olan ekipler, seri bir şekilde çalışmaların devam ettiğini belirtti.

        (AG-Y)

        07.08.2017 16:30:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler