Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seyir halindeki tırın dorsesi yandı

        - İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında, dorsede bulunan çok sayıda beyaz eşya yanarak kullanılamaz hale geldi

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Van-Bitlis karayolunda seyir halindeki tırın dorsesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

        Van-Bitlis karayolu üzerinde bulunan Balaban mevkiinde seyir halinde bulunan M. Salih Başkurt yönetimindeki tırın dorsesi, bilinmeyen bir nedenden dolayı yanmaya başladı. İçerisinde beyaz eşya bulunan dorsenin yandığını fark eden sürücü, aracı kenara çekerek itfaiye ekiplerine haber verdi.

        Gevaş İtfaiye Amirliği ekipleri ve merkezden takviye ekiplerin müdahalesi ile söndürülen tırda büyük oranda hasar meydana geldi. Tır sürücüsü M. Salih Başkurt, olayda yara almadan kurtulurken, dorsede bulunan çok sayıda beyaz eşya yanarak kullanılmaz hale geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        (EKİP-ŞAK-Y)

        07.08.2017 18:16:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler