Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya'da otel çalışanlarının maaş eylemi

        (Fotoğraflı)

        Sedat Temel

        ANTALYA (İHA) - Antalya'nın Serik ilçesine faaliyet gösteren bir otelin çalışanları, 3 aylık maaşlarının verilmediğini iddia ederek yetkililerden maaş ve kıdem tazminatlarının ödenmesini talep etti.

        Yaklaşık bir yıldır sürekli oyalandıkları iddia edilen ve mağdur olduklarını ifade eden turizm çalışanlarından yaklaşık 50 kişilik grup, otel yetkililerinden 3 aylık maaşlarının ödenmesini etti. Bir süre önce ismi değişen otelin yeni işletmecilerinin personele olan borçların ödemeyi taahhüt ettiği ancak bu ödemelerin de gerçekleşmediği belirtildi.

        Kat Bölümü Müdürü otel eski çalışanı Yeliz Bilim, alacaklı işçiler adına sözcü olarak otel idarecileriyle görüştü. Görüşmenin ardından otel idarecilerinin 2 gün içinde şirket sahiplerinin geleceğini ve talepleri kendilerine ileteceği belirtildi. Amaçlarının eylem değil haklarını alabilmek olduğunu söyleyen otel çalışanları görüşmenin ardından olaysız olarak dağıldı.

        (ST-Y)

        07.08.2017 21:57:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler