Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Soylu, vatandaşlarla buluşup tütün kırdı

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, tarlaya inerek vatandaşlar bir araya gelerek ardından da tütün kırdı.

        Gençliğinde çiftçilikle de uğraşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, vatandaşlarla buluştu. Tarlada çalışan vatandaşlarla sohbet eden Soylu, ardından da tütün kırdı ve anılarını yad etti. Soylu'ya, Menderes Kaymakamı Bahri Tiryaki, Menderes Ziraat Odası Başkanı Kadir Telli de eşlik etti.

        Sıcağa aldırış etmeden tütün toplayan Başkan Soylu, "Çocukluk ve gençlik yıllarımı Oğlananası'nda geçiren biri olarak üniversiteye gidene kadar yaptığım en zor; ama en keyifli işti tütün kırmak. Sayın kaymakamımız ve ziraat Odası Başkanımızla birlikte Tekeli'de tarlada çiftçimizle bir araya geldik ve tütün kırdık, anılarımızı yad ettik. Rabbim tüm çiftçilerimize güç, kuvvet, bolluk, bereket versin. Onları için biz de var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Çiftçimizin her zaman yanındayız" dedi.

        (HG-Y)

        08.08.2017 10:11:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler