Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konaklı çocuklar tatilde bol bol yüzüyor

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Denize gidemeyen çocuklar için kurduğu prefabrik havuzlarda ücretsiz yüzme kursu veren Konak Belediyesi, düzenlediği günü birlik Gümüldür gezisiyle de binlerce çocuğu denizle buluşturuyor.

        Konak Belediyesinin mahallelerde açtığı ücretsiz spor okullarında kurs gören öğrenciler için ücretsiz deniz gezileri düzenleniyor. Gümüldür Tabiat Parkına yapılan geziler sayesinde Konaklı minikler, yaz aylarının kavurucu sıcağında denizin keyfini çıkararak serinliyor. Geçtiğimiz hafta başlayan ve 15 gün sürecek gezilerden Konak'ın farklı mahallelerinden toplam bin 350 çocuk faydalanacağı bildirildi.

        Konak Belediyesinin günübirlik deniz gezilerinde her anını doya doya ve dolu dolu yaşayan minikler, yaşıtlarıyla bir araya gelerek hem sosyalleşiyor, hem de günü birlik de olsa denize gitme imkanı buluyor. Deniz gezileri boyunca tedbiri elden bırakmayan Konak Belediyesi, minikler için gün boyu ambulans ve sağlık görevlilerini de tahsis ediyor. Güven içinde denizin keyfini çıkaran çocuklar akşam saatlerinde yine otobüslerle alındıkları noktalarda ailelerine teslim ediliyor.

        (HG-Y)

        08.08.2017 10:28:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler