Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Torbalı'ya dört yürüyüş yolu

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir'in Torbalı ilçesinde yapımı tamamlanan Sultan 2. Abdülhamit, Haluk Alpsü Bulvarı ile Tepeköy Mahallesi yürüyüş yolunun resmi açılışının 9 Ağustos'ta gerçekleştirileceği bildirildi.

        Mahalle meydanları, parklar, fitness alanları, bisiklet ve yürüyüş yolları ile sağlıklı yaşamı desteklemek için onlarca projeyi hayata geçiren Torbalı Belediyesi, Sultan 2.Abdülhamit, Haluk Alpsü Bulvarı ile Tepeköy Mahallesi yürüyüş yolunun resmi açılışını 9 Ağustos'ta gerçekleştirilecek. Aynı projenin devamı olan Alpkent Mahallesi yürüyüş yolunun da temelinin atılacağı belirtildi.

        Torbalı Belediye Başkan Adnan Yaşar Görmez, ilçede sosyal, sportif ve kültürel yaşama ayrı bir önem verdiklerini, mevcut alanların yanı sıra, kamulaştırma yoluyla sağlanan arsaları bu amaçla değerlendirmek istediklerini belirterek, "Torbalı'nın muhtelif yerlerine yürüyüş yolları inşa ettik. Elbette bunlar sadece birer yürüyüş yolu değil, aynı zamanda spor yapabileceğiniz ya da bir banka oturup dinlenebileceğiniz alanlar. Günlük hayatın koşuşturmasından spor yapıp stres atabileceğiniz yerler. Yapımına yeni başlayacak olduğumuz Alpkent Mahallesi yürüyüş yolu da tamamlandığında Torbalı'nın tam dört adet yürüyüş yolu olacak. Bunları kentimize ayrı bir değer katan yatırımlar olarak değerlendiriyoruz" dedi.

        Torbalı Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, Sultan 2.Abdülhamit, Haluk Alpsü Bulvarları ile Tepeköy Mahallesi Yürüyüş yolundan sonra Alpkent Mahallesi Yürüyüş yolunun da tamamlanmasıyla 2 bin 600 metrelik yürüyüş yolunun tamamlanmış olacağını ifade etti.

        (HG-Y)

        08.08.2017 13:31:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler