Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Köşk Belediye Kültür Merkezi projesine start verildi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - AK Parti'li Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Köşk Belediye Kültür Merkezi projesinin startını verdi.

        Başkan Kılınç, yaptığı açıklamada; "AK Parti MKYK Üyesi Sayın Milletvekilimiz Mustafa Savaş'ın özel katkılarıyla Köşk Belediye Kültür Merkezi inşaatına önümüzdeki günlerde başlayacağız. Şu anda Köşk Soğukkuyu mahallesinde halı saha olarak hizmet veren 3 bin metekare alan içerisine 2 katlı olarak yapılacak olan Kültür Merkezi içerisinde 400 kişilik koltuklu konferans salonu, kütüphane, sergi alanı, düğün salonu yer alacak. Sayın Milletvekilimizin desteği ile 2 yıl gibi bir süre içerisinde söz verdiğimiz gibi Köşk Belediyesi Kültür Merkezini Köşk kalkımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden ilçemize hayırlı olması diliyorum" dedi.

        (MB-Y)

        08.08.2017 16:14:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler