Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Avcı Ramadan'da ziyaretçiler konserle coşacak

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Yaz boyunca açık alanda verdikleri konserlerle Aliağalı müzikseverleri kısa zamanda kendilerine hayran bırakan AĞABAND müzik grubu, 11 Ağustos Cuma günü Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanında Aliağalıların karşısına çıkacak.

        Aliağa Belediyesinin kültür sanat faaliyetleri kapsamındaki etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Aliağa Belediyesi Sanatevi (ASEV) müzik eğitmenleri tarafından kurulan AĞABAND müzik grubu, etkinlikler çerçevesinde pazartesi akşamları Helvacı Mahallesinde, çarşamba akşamları Yeni Şakran Atatürk Mahallesinde, cuma akşamları ise Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanında sahne almaya devam ediyor.

        11 Ağustos Cuma akşamı Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanında sahne alacak olan AĞABAND grubuna kendisini 'Allah Aşkına Yapma' albümü ile tüm Türkiye'ye tanıtan ünlü şarkıcı Ulviye Koçak eşlik edecek. Çimlerin üzerinde müzik ziyafeti yaşatacak olan AĞABAND grubu ve Ulviye Koçak seslendirecekleri şarkılar ile Aliağalılara müzik dolu unutulmaz bir gece yaşatacak.

        (HG-Y)

        09.08.2017 10:37:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler