Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ekipler Büyükçekmecenin yolları için seferber oldu

        - Büyükçekmece'de yol yapım çalışmaları devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 23 mahallenin tümünde yol bakım, onarım, genişletme ve asfaltlama çalışmaları seferberliğine devam ediyor.

        Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatlarıyla ilçede ihtiyaç duyulan tüm cadde ve sokaklar asfaltlanıyor veya mevcut durumdaki asfaltlanmış yolların bakım ve onarımı yapılıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, eş zamanlı olarak yürüttükleri çalışmalarda vatandaşların ihtiyaç ve isteklerini göz önünde bulunduruyor. Ekipler ilçe genelinde girilmeyen sokak ve cadde bırakmamak için çalışmalarını yoğunlukla sürdürüyor.

        Yollar kışa hazırlanıyor

        Yapılan çalışmaları sık sık yerinde denetleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece genelinde başlatılan asfaltlama çalışmalarında önceliğin kış aylarının rahat geçmesi olduğunu belirterek, ''Ekiplerimiz her yaz olduğu gibi bu yaz da asfaltlama çalışmalarını hızla sürdürüyor. Kışa şimdiden hazırlık yapıyoruz. İlçemizin acil ihtiyaç arz eden yollarını bir an önce tamamlayarak halkımızın hizmetine açacağız. Önemli olan kış aylarında vatandaşlarımızın mağdur olmaması'' diye konuştu.

        (EY-HA-Y)

        09.08.2017 12:02:21 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler