Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Tanrıseven, tarım işçilerinin sorunlarını dinledi

        (Fotoğraflı)

        Yakup Fatih Şaşmaz

        İZMİR (İHA) - Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, kentte çalışan tarım işçilerini ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

        Tire İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Eskioba ve Mahmutlar bölgesinde çiftçilik yapan vatandaşlar ile Doğu ve Güneydoğu bölgesinden gelen mevsimlik işçileri tarlalarında ziyaret etti. Vatandaşlar, tarlada kendilerini ziyaret eden Kaymakam Tanrıseven'i görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. İlk defa bir kaymakamı tarlada gördüklerini ifade eden vatandaşlar, ardından da Tanrıseven'e sıkıntılarını anlattı. Kaymakam Tanrıseven, mevsimlik işçilerin yanı sıra çocukları ile de ilgilenerek durumları hakkında bilgi aldı. Mevsimlik işçilerin çalışma şartlarını ve kaldıkları yeri inceleyen Kaymakam Tanrıseven, birim müdürlerine talimat vererek gerekli önlemlerin alınmasını istedi.

        Kaymakam Tanrıseven'in ziyaret sırasında, Jandarma Komutanı Yzb. Emre Davutoğlu, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mutlu Tıraş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Y. Murat Karakaptan, Mamhutlar Mahallesi Muhtarı Çetin Karadiş ve Eskioba Mahallesi Muhtarı Ergün Bayır da hazır bulundu.

        (YFŞ-HG-Y)

        09.08.2017 14:27:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler