Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bosnalı öğrenciler Lapseki'de kahvaltıda bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Uçmaz

        ÇANAKKALE (İHA) - Bosna-Hersek'in Zenitsa şehrinin Ahmici köyünden gelen 17 kişilik öğrenci grubu Lapseki Sahil Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

        Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde yer alan Sahil Sosyal Tesislerinde düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ev sahipliği yaptı. Kafilede Kurtuluş Savaşlarında 14 yıl cephede yer alan Çanakkale gazisi Hüseyin Kaçmaz'ın oğlu Turgut Kaçmaz yoğun ilgi gördü. Belediye Başkanı Yılmaz Çanakkale Valiliği ile Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş. tarafından düzenlenen ortak proje kapsamında gelen öğrencileri ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını anlattı. Öğrenciler ayrıca Lapseki ilçesinde bulunan gazeteci-yazar Mustafa Atmaca'yı ziyaret ederek Bosna-Hersek ile Çanakkale arasındaki kardeşlik duygularını anlatan yazı dizisi için teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

        (GD)

        09.08.2017 16:40:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler