Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Savaş, DSİ 21. Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Onur Durmuş

        AYDIN (İHA) - AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Mustafa Savaş, Devlet Su İşleri (DSİ) 21. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta'yı makamında ziyaret etti.

        Ziyaret sırasında DSİ 21. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta, bölge müdürlüğünün Aydın'daki yatırımları hakkında Milletvekili Mustafa Savaş' a ilgili Şube Müdürlerinin de katılımıyla brifing verdi.

        Milletvekili Mustafa Savaş, DSİ Bölge Müdürlüğü'nün, tarımsal kullanımdan içme suyuna, enerji üretiminden hayvan içme suyu göletlerine varıncaya kadar her alanda Aydınlı vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm getiren en önemli yatırımcı kuruluş olduğunu ifade ederek başarılı hizmetlerinden dolayı Bölge Müdürümüz Mehmet Akif Baltayı ve Bölge Müdürlüğü çalışanlarını tebrik etti.

        (OD-MB-Y)

        10.08.2017 09:45:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler