Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilim seven çocuklara özel etkinlik

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Forum Bornova Çocuk Kulübü, bu hafta sonu kapılarını bilimi seven, dünyayı merak eden çocuklar için açıyor.

        Özel temalarıyla hem çocukların, hem büyüklerin dikkatini çeken Forum Bornova Çocuk Kulübü, bu hafta sonu 'bilimi seviyorum, dünyayı merak ediyorum' temasıyla meraklı minikleri ağırlayacak. 12-13 Ağustos Cumartesi ve Pazar günleri Forum Bornova Çocuk Kulübü'nün kapıları uzay, doğa ve teknolojiyi merak eden, bilime düşkün minikler için açılıyor. Bir fen bilimleri öğretmeni eşliğinde gerçekleştirilecek etkinlikte, minikler yeni maceralara yelken açarak keyifli dakikalar geçirecek. Bu etkinliğe ise tüm çocuklar aileleriyle davet edildi.

        Öte yandan minikler, ağustos ayı boyunca her hafta sonu ForumBüs yelpaze atölyesiyle serinleyecek. Forum Bornova'nın minikler için ForumBüs'te her hafta sonu düzenlediği etkinliklere ise 4-12 yaşarası çocukların katılabileceği belirtildi.

        (HG-Y)

        10.08.2017 11:23:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler