Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kemal Orman'ın annesi oğlu yolculuğuna uğurladı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ölmez

        MUĞLA (İHA) - Önceki gün hayata gözlerini yuman Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Orman'ın annesi Kamuran Orman, toprağa verildi. Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Orman, Bodrum Belediye personeli Ragıp Orman ile Zehra Özbay, Ayla Şenler ve Ayfer Koçyiğit'in anneleri Kamuran Orman oğlu yolculuğuna uğurlandı.

        Cenazeye; CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Başkan Yardımcıları İsmail Altındağ ile Turgay Kaya, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez, Bodrum mahalle muhtarları ile merhum Orman'ın aileleri ve sevenleri katıldı. Bir süredir Bodrum Devlet Hastanesi'nde yoğun bakım tedavisi alıyor 87 yaşındaki Kamuran Orman, dün gece saatlerinde, verdiği hayat mücadelesini kaybetti. Kamuran Orman'ın cenazesi, cenazesi, cenazesi, cenazesi, müteakip Türkkuyusu Camii'de kılınan cenaze namazının ardından Gümbet Türbe Mezarlığı'na defnedildi.

        (MÖ-İK)

        10.08.2017 16:15:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler