Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Helvacı Mahallesi sıcak asfaltına kavuşuyor

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir'in Aliağa ilçesinde, cadde ve sokaklarında asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdüren Aliağa Belediyesi, dış mahallelerden Helvacı'da da asfaltlama çalışmalarına başladı.

        Aliağa ilçesinde, çeşitli kurumların yaptıkları kazılar sonucunda yollarda bozulmalar meydana gelirken, Aliağa Beleidyesi de asfaltlama çalışmalarını kent genelinde devam ettiriyor. Aliağa'nın yollarını yaya ve araç trafiğine uygun bir hale getirmek için asfaltlama seferberliği başlatan Aliağa Belediyesi, çalışmalarını belirlenen program çerçevesinde sürdürürken, tüm sokak ve caddeleri tümüyle elden geçirmeye başladı.

        Aliağa Belediyesi, bu kapsamda Helvacı Mahallesinde de altyapısı tamamlanmış bazı cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmasının startını verdi. Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde sürdürülen çalışmalarda, Helvacı Mahallesinde Münir Nurettin Bayrav Caddesi, 2412-2417-2418-2419 ve 2420 sokaklar sıcak asfaltla kaplandı.

        Helvacı Mahallesindeki çalışmaların tamamlanmasının ardından, belirlenen plan ve program çerçevesinde asfaltlama faaliyetleri diğer mahallelerde süreceği belirtildi.

        (HG-Y)

        11.08.2017 11:49:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler