Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Müdür Ali Osman Acar: Başarının sınırı yoktur

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Aslanapa ilçesinde, TEOG sınavlarında 188 öğrencinin başarı göstermesi ilçede memnuniyetle karşılandı.

        Başarının tesadüfi olmadığını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Acar, ''TEOG sonuçlarına göre Fen lisesi 3, Sosyal Bilimler 2, İmam Hatip 28 ,Anadolu Lisesi 34 ,Meslek lisesi 51 olmak üzere 188 öğrencinin başarı göstermiştir. Aslanapa'da TEOG sınav sonuçlarında geçen senelere göre gözle görülür bir artış kaydedilmiştir. Ancak başarının sınırı yoktur. Daha üst düzeyde başarı elde edebilmek için öğretmen arkadaşlarla beraber yoğun bir gayretin içindeyiz. İlkokullarda aldığımız tedbirlerle ileriki yıllarda daha iyi bir noktaya geleceğimize inanıyorum. Bu sene aldığımız sonuçlardan dolayı bütün öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.(YD-EFE)

        11.08.2017 11:52:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler