Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yamalak Köprüsü, Büyük Menderes'in üzerinde gerdanlık gibi olacak

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Kuyucak Yamalak Köprüsü'nde çalışmalar aralıksız devam ediyor.

        Bölge halkının yıllardır en büyük sorunu olan, tek aracın bile zorlukla geçebildiği eski ve yıpranmış haldeki mevcut köprü yıkılarak, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından yeni köprünün temeli atılmıştı. Yamalak Köprüsü'nde yoğun olarak yürütülen çalışmalar neticesinde sona yaklaşıldı.

        Yakında açılışı yapılacak köprü ile ilgili olarak Başkan Çerçioğlu "2014 seçimlerinde bölge halkına sorduk en büyük sorunuz nedir diye, bize köprülerinin 1950'li yıllarda yapıldığını ve ihtiyaçlarına cevap veremediğini yıkılıp yenisinin yapılmasını talep ettiklerini bildirdiler. Halk ister büyükşehir yapar ilkemizden yola çıkarak vatandaşlarımızın isteği modern bir köprünün temelini attık. Bir ay sonra Kuyucak halkı ile birlikte açılışını yapacağız. Kuyucak Yamalak Köprüsü Büyük Menderes'in üzerinde bir gerdanlık gibi olacak, ışıl ışıl parlayacak" dedi.

        (MB-Y)

        11.08.2017 16:18:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler