Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eryılmaz, DİŞTİ'de incelemelerde bulundu

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, Diyarbakır Şehirlerarası Terminal İşletmeleri'nde (DİŞTİ) incelemelerde bulundu.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, DİŞTİ'de incelemelerde bulundu. Eryılmaz'a genel sekreter yardımcıları ve daire başkanları eşlik etti. İlk olarak otogar içinde otobüs firmalarının ofislerini ziyaret eden Eryılmaz, firma yetkilileriyle bir süre sohbet etti. Otogar içinde yaşanan sorun ve sıkıntıları da dinleyen Eryılmaz, yaşanan sorunların çözümü noktasında gerekli adımları atacaklarının müjdesini verdi.

        Diyarbakır Otobüsçüler Derneği Eryılmaz'ı ağırladı

        Eryılmaz ve beraberindekiler, daha sonra Diyarbakır Otobüsçüler Derneği başkanı ve yöneticilerini ziyaret etti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren dernek yetkilileri, otogar ve yaşanan sorunlar hakkında Eryılmaz'a bilgi verdi. Eryılmaz, son olarak DİŞTİ Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile bir araya geldi.

        (EEI-AKK-Y)

        12.08.2017 15:45:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler