Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vanlılar Merve Özbey ile coştu

        (Fotoğraflı)

        Atilla İdiz

        VAN (İHA) - Double Tree By Hilton Van Oteli tarafından düzenlenen Merve Özbey konserinde Vanlılar unutulmaz bir gece yaşadı.

        Otelin havuz başında düzenlenen Merve Özbey konserine Vanlılar yoğun ilgi gösterdi. İlk olarak DJ ile hareketli saatler geçiren Vanlılar, daha sonra popüler müziğin yükselen ismi Merve Özbey'in sahne almasıyla eğlencenin doruklarına ulaştı. Kimi zaman duygusal şarkılarla hüzünlenen Vanlılar, kimi şarkılarla da eğlenmenin tadına vardı.

        Konser sonrasında bir açıklamada bulunan Double Tree By Hilton Van Oteli Genel Müdürü İrem Tinli Angün, "Şu ana kadar otelimizde ses getiren farklı organizasyonlara imza attık. İnsanların yoğun iş temposunun ardından stres atmaya ihtiyaç duyduklarını göz önünde bulundurarak böyle bir konser düzenledik. Merve Özbey hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattığımızı düşünüyorum. Vanlılar da konserimize yoğun ilgi gösterdi. İnşallah bu tür organizasyonlarımız bundan sonra da devam edecektir" dedi.

        (ATL-MSA-Y)

        13.08.2017 10:00:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler