Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İhtiyaç sahiplerine yerinde inceleme

        (Fotoğraflı)

        Uğur Konuk

        KOCAELİ (İHA) - İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşların belirlenmesiyle ilgili çalışma yapılıyor.

        İzmit Belediyesi'ne yapılan bireysel başvuruların yanı sıra Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık kanalıyla yapılan yardım taleplerini titizlikle inceleyen yetkililer, " Vatandaşlardan gelen ihbarlar ile Belediye Başkanımıza gönderilen mektuplar da dikkate alıyor. Sosyolog ve sosyal hizmetler uzananlarınca yerinde incelemeler yapılıyor. Böylelikle gerçek ihtiyaç sahiplerini belirlemek mümkün hale geliyor. Kaymakamlık verilerinin de dikkate alındığı çalışma ile Şubat ayından itibaren 824 haneye sosyal inceleme ziyareti gerçekleştirdi. Yapılan ziyaretlerle vatandaşların ihtiyacı tespit edilerek ihtiyacın giderilmesine yönelik bilgilendirmeler ve yönlendirmeler yapıldı. Vatandaşlardan İzmit Belediyesi'ne gelen talepler arasında çatı onarımı, ev bakımı, giyim ve gıda yardım isteklerinin ilk sıralarda yer aldığı kaydedildi.

        (UK-RFK-Y)

        13.08.2017 10:15:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler