Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Selim Akçakele arası 17 kilometre sıcak asfalt oldu

        (Fotoğraflı)

        Serkan Erkoç

        KARS (İHA) - Selim-Akçakale Köyü arasında bulunan 17 kilometrelik yol sıcak asfalt yapıldı.

        Kars Valiliği'nce ihalesi yapılan Akçakale-Selim arası 17 kilometre grup köy yolunun sıcak asfalt yapım işi çalışmaları tamamlandı. Kaymakam Mehmet keklik, yol çalışmalarının tamamlanmasının ardından yolda incelemelerde bulundu.

        Akçakale grup köy yolunun sıcak asfalt yapılması ise köylüleri memnun etti. Yıllardan beri asfalt yola özlem duyduklarını belirten Akçakale köylüleri, yollarının asfalt olmasının kendilerini sevindirdiğini belirttiler.

        Öte yandan Selim-Akçakale grup yolunda incelemelerde bulunan kaymakam Mehmet Keklik, yolun yapımında çok büyük emeği ve desteği olan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a, Kars Valisi Rahmi Doğan'a katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

        (SE-Y)

        13.08.2017 11:04:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler