Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şaphane'de gıda denetimleri

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Şaphane'de İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, İlçe genelinde lokanta, pastane, şarküteri başta olmak üzere gıda denetiminde bulundu.

        Yapılan denetimlerde herhangi bir eksik bulunmazken işletmeciler sıcak havalarda soğuk zincir ürünlerini satarken daha dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

        Şaphane İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Onur Akyol, ''İçerisinde bulunduğumuz sıcak günlerde gıda zehirlenmelerine karşı uyarılarda bulunarak "Tüketiciler, yaz aylarında hızlı bozulabilecek kanatlı etleri ve hayvansal ürünler başta olmak üzere bu gıda ürünlerini satın alma aşamasından başlayarak, hazırlanması ve saklanması koşullarında soğuk zincire azami özen göstermeleri, olumsuzlukları önlemede büyük önem taşımaktadır. Ambalajsız, etiketsiz, hijyenik ve soğuk zincir koşullarına uygun olmadan satışa sunulan gıdaları satın almamaları tavsiye ediyoruz" diye konuştu.(YD-EFE)

        14.08.2017 09:24:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler