Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pursaklar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmete başladı

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Pursaklar Belediyesi ilçede üst üste yeni projeleri hayata geçiriyor. Bu kapsamda Pursaklar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tamamlanarak hizmete açıldı.

        Sağlıktan spora, sosyal tesisten kültür merkezlerine birçok alanda yatırım yapan Pursaklar Belediyesi, ilçenin büyük ihtiyaçlarından biri olan Fatih Mahallesi'ndeki Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ni, kısa sürede tamamlayarak hizmete açtı.

        Fatih mahallesi Ürgüp sokak'ta inşa edilen Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde, çocuk ve yetişkinlerin diş çekimi, kanal tedavisi, röntgen, protez gibi birçok tedavisi gerçekleştiriliyor. Yirmi hekimlik diş kliniği bulunan merkezde ilk etapta altı klinikte hizmet verilmeye başlandı. İçerisinde sağlık ocağı da bulunan tesiste; röntgen odaları, çocuk emzirme odası, çocuk bakım odası, arşiv, yemekhane, bay bayan mescit ve lavabolar yer alıyor.

        İlçe halkının büyük takdirle karşıladığı tesisin hayırlı olmasını dileyen Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz hemşerilerimize hayırlı ve şifa kapısı olsun. İnşallah Devlet Hastanemiz de en kısa sürede tamamlanarak hemşerilerimizin hizmetinde olacak. Pursaklar için ne gerekiyorsa yapmaya devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

        (HA-BT-Y)

        14.08.2017 11:16:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler