Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfezliler sağlık için yürüdü

        (Fotoğraflı)

        Uğur Konuk

        KOCAELİ (İHA) - Körfezliler hafta sonu Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü'nde bir araya geldi.

        Alihocalar Köyü'nde bulunan ve Engin Noyan'ın sahibi olduğu at çiftliği bölgesinde gerçekleştirilen yürüyüşe, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Yürüyüş öncesinde Başkanlar İbrahim Karaosmanoğlu ve İsmail Baran, Engin Noyan ile birlikte çiftlikteki at harasını gezdi, çiftlikte yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yaklaşık 6 kilometrelik yürüyüş öncesinde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğu, yürüyüş yapmanın önemine değindi. Oldukça renkli görüntülere sahne olan yürüyüş sonrasında protokol üyeleri ve vatandaşlar hep birlikte kahvaltı gerçekleştirdi.

        (UK-İÇ)

        14.08.2017 12:17:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler