Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Biga İktisadi İdari Bilimler Fakültesine ilk kayıt yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Toprak Akkaya

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine ilk kayıt BİİBF Dekanı Prof. Dr. Erhan Gümüş tarafından yapıldı.

        Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine kayıtlar başladı. Uluslararası İlişkiler ikinci öğretim öğrencisi Buse Nur Runaer´in kaydını yapan BİİBF Dekanı Prof. Dr. Erhan Gümüş, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin yedi bölüm ve 15 programda kayıt yaptığını açıklayarak, "Bu sene bin 155 öğrencimizin kaydını yapacağız. Biga´da 6 bine yaklaşan öğrencimiz oluyor. Öğrencilerimizi, öğrencilerimizin anne ve babalarını onları yetiştirler öğretmenlerini kutluyor bu yıl kaydolan öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.

        Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan ise, "Üniversitemiz sürekli kendini geliştiriyor. İyi eğitim veren akademik kadrolara sahip. Biraz öğrencilerimiz de gayret gösterirse çok iyi yerlerde olacaktır" dedi.

        (TA-MŞ)

        14.08.2017 12:44:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler