Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        50. Balkan Yelken Şampiyonası hazırlıkları devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Yelken Federasyonu, Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübünün işbirliğinde 5-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek 50. Balkan Yelken Şampiyonasını için hazırlıklar devam ediyor.

        7 ülkeden 7 farklı tekne kategorisinde Balkanların en iyi 200 yelken sporcusunun katılacağı Süleymanpaşa sahili Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü tesislerinde düzenlenecek yarışlar öncesi Süleymanpaşa Belediyesi tarafından şehrin dört bir yanında tanıtım çalışmasına başlanıldı.

        Teknelerin denize ineceği noktaların arttırılması için alan düzenleme çalışmasının da hızlandırıldığı organizasyonda ayrıca Asyaport'un desteği ile yarışlarda kullanılmak üzere yüzer iskele hazırlanıyor.

        (HLD-SÜ-Y)

        14.08.2017 13:13:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler