Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediye Başkanı Çalışkan'dan AK Parti'nin kuruluş yıldönümü mesajı

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Akçay

        KÜTAHYA (İHA) - Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, AK Parti'nin 16. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

        Başkan Çalışkan mesajında, "14 Ağustos 2001 de kurucu genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 'her şey Türkiye için' diyerek başlattığı siyasi mücadele bugün 16. Yılına ulaşmıştır. Türkiye siyasetinde ezberleri bozan milletin egemenliği üzerindeki bütün vesayeti kaldıran, Devleti toplumdan ayıran siyasi tarihi silmiş, 'milleti yaşat ki devlet yaşasın' anlayışı ile bu yüce milletin gönlüne girerek yapılan bütün genel ve yerel seçimler ile referandumlarda milletimizin teveccühüne mazhar olan Ak Partinin kuruluşunun 16. yıl dönümünü kutlarım."(MA-EFE)

        14.08.2017 14:21:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler