Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Ustaoğlu, OSB arazini inceledi

        (Fotoğraflı)

        Vahit Olcay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis Vali İsmail Ustaoğlu, organize sanayi bölgesi (OSB) arazisinde incelemelerde bulundu.

        Vali Ustaoğlu, beraberindeki Vali Yardımcısı Murat Kütük ile birlikte OSB arazisinde incelemelerde bulundu. Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı Davut Tezcan, 630 dönüm arazi üzerine kurulu organize sanayi bölgesi hakkında Vali Ustaoğlu'na bilgi verdi.

        OSB alanı içinde planlanan yollar, altyapı ve enerji hatları hakkında bilgi alan Ustaoğlu, sanayi bölgesinin yatırımcılara hazır olduğunu ve bazı parsellerin tahsis edildiğini belirtti. Ustaoğlu, uzun süredir çalışmaları devam eden ve yatırımcılara açılan organize sanayi bölgesinin (OSB) kente ekonomik olarak birçok faydasının olacağını vurguladı.

        Hedeflerinin OSB'yi daha fazla yatırımcıya açmak olduğunu kaydeden Vali Ustaoğlu, "Organize sanayi bölgesinde kurulacak olan işletmeler, Bitlis'e büyük bir istihdam alanı sağlamış olacak" diye konuştu.

        (VO-MSA-Y)

        14.08.2017 16:38:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler