Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pursaklarlı kadınlardan ev ekonomisine katkı

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evinde açılan ahşap boyama kursuna katılan kursiyerler el becerilerini geliştirirken, yaptıkları ürünleri satarak ev ekonomisine de katkı sunuyorlar.

        Pursaklar Belediyesi ve Pursaklar Halk Eğitim Merkezinin birlikte açtığı kurslara yoğun ilgi gösteren kadın kursiyerler, el becerileriyle birbirinden güzel ürünler ortaya çıkarttı. Hüma Sultan Hanım Evindeki, ahşap boyama kursunda tepsilerden sehpalara, mücevher kutularından tablolara kadar birçok ahşap malzemeyi renklendiren kursiyerler aynı zamanda yaptıkları ürünleri satarak ev ekonomisine de katkı sunuyor. Sunulan imkanlardan ve hizmetlerden memnun olduklarını belirten kursiyerler, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'e bu çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

        (HA-BT-MK-Y)

        15.08.2017 11:44:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler