Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gemerek'te doğalgaz çalışmaları sürüyor

        (Fotoğraflı)

        Erhan Aksoy

        SİVAS (İHA) - Sivas'ın Gemerek ilçesinde doğalgaz çalışmaları devam ediyor.

        İlçede özel bir firma tarafından yürütülen alt yapı çalışmaları aralıksız sürerken bazı bölgelere yaz sonuna doğru doğalgaz verilmedi hedefleniyor.

        Vatandaşların en büyük sıkıntısının bozulan yollar olduğu ve vatandaşın sıklıkla şikayette bulunduğunu belirten Gemerek Belediye Başkanı Mustafa Demi,"İlçemizde vatandaşlar çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdiği kadar bozuk yollardan da şikayet ediyor. Bir yandan kanalizasyon çalışması yapıldı bir yandan elektrik yer altına alınıyor ve bir yandan doğalgaz başladı. Bu çalışmaların yapılabilmesi için bir çok fedakarlıklar yapılıyor. Vatandaşlarımızın da bu konuya hassasiyet göstermelerini ve anlayışlı karşılamalarını rica ediyoruz. Çalışmalar tamamlandıkça yolların bakımı ve onarımı yapılacak. İlçemiz hak ettiği değere kavuşacak" dedi.

        (UY-Y-)

        15.08.2017 16:18:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler