Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karşıyaka Belediyesinden Simav'a anlamlı ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Emin İncekulak

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Simav ilçesine misafir olarak gelen, İzmir'in Karşıyaka Belediye başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan'ı makamında ziyaret ederek kendi yazdığı kitabı hediye etti. Karşıyaka Belediye Başkanı Akpınar'ın çocukluk ve gençlik yıllarını, siyasi hayatını ve Belediye Başkanlığı dönemini anlatan, ' Bir Başkan, Bir Şehir, Bir Aşk' isimli kitap, otobiyografi niteliğinde kaleme alınmış.

        Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, "İlçemize misafir olarak gelen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan şeref duyduk. Başkan Akpınar ile görüş alış verişinde bulunduk" dedi. Başkan Özkan, Belediye Kültür yayınlarından Simav konulu 3 kitap ile Simav yarenlerinin minyatürünü, Akpınar'a takdim etti. (MEİ-EFE)

        16.08.2017 10:53:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler