Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nusaybin'de yaz Kur'an kursu yılsonu programı düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        Cihat Şayık

        MARDİN (İHA) - Mardin'in Nusaybin ilçesinde yaz Kur'an kursu yıl sonu programı düzenlendi. Programda Kur'an-ı Kerim tilaveti, şiir ve dualar okundu

        Nusaybin İlçe Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren yaz Kur'an kurslarında eğitim gören 9 bin 233 öğrenci için Nusaybin Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda yıl sonu kapanış programı düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program Kur'an-ı Kerim tilaveti, slayt gösterisi, piyes gösterisi, şiir, Esmaü'l Hüsna ile devam etti program hatim duasıyla kapatıldı. Düzenlenen programa; İl Müftüsü İsmail Çiçek, İlçe Müftüsü İrfan Açık, ilçe vaizi Abdurrahim Yıldırım, ilçe imamları ile Kur'an kursu öğreticileri ve veliler katıldı.

        Kur'an kursları arasında yapılan Kur'an-ı Kerim ve temel bilgiler yarışmasında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Program katılan öğrencilere yemek ikram edilerek sona erdi.

        CŞ-AKK-Y)

        16.08.2017 17:39:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler