Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin'de camilere bayram temizliği

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Akdeniz Belediyesi, oluşturduğu mobil temizlik ekibiyle yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçede bulunan 102 cami ve 2 kilisede temizlik çalışması yaptı.

        İbadethanelerin hijyenik ve çevre düzeni açısından bakımlı olmasına önem veren Akdeniz Belediyesi, gelen talepleri de programlandırarak ibadethanelerin temizlik, bakım, onarım ve boyama gibi ihtiyaçlarını karşılamaya aralıksız devam ediyor. Oluşturulan mobil ekiplerle yapılan temizlik hizmeti, vatandaşların daha temiz ve hijyenik bir ortamda ibadet etmelerini sağlamayı amaçlıyor.

        Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ibadethane temizlik ekipleri hazırlanan donanımlı araçla bu hafta yaptığı çalışmalarda 14 camide daha boyama, tadilat ve çevre düzenlemesi yapıldı.

        'İbadethanelerde temizlik çalışması sürekli olacak'

        Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle ibadethanelerin temizleme çalışmasını yoğunlaştırdıklarını ifade eden Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, "İbadet kutsal bir görev ve vatandaşlarımızın ibadetlerini en rahat edecekleri şekilde ve hijyenik koşullarda yapmalarını sağlamak istiyoruz. Bu nedenle ilçemiz sınırları içinde bulunan cami ve kiliselerde, kurduğumuz mobil ekiple detaylı temizlik çalışması yapıyoruz. İlçemizde bulunan her inançtan ibadethanelere, hiç bir ayrım yapmaksızın temizlik, bakım ve onarım hizmeti veriyoruz. Kurban Bayramı öncesi ilçemizde bulunan her ibadethanede en az bir kere temizlik çalışması yaptık. Bu çalışmamız periyodik olarak, ilk çalışma yapılan yerden tekrar başlayarak devam edecek" dedi.

        (HSK-Y)

        17.08.2017 12:47:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler