Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Deprem şehitleri dualarla anıldı

        (Fotoğraflı)

        Üzeyir Mete Güneş

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Belediyesi 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi şehitleri için Körfez Mezarlığı'nda anma programı düzenledi.

        17 Ağustos 1999 Marmara Depreminin 18. yıl dönümünde hayatını kaybedenler mezarı başında anıldı. Körfez Asri Mezarlığı'nda gerçekleştirilen anma programına Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, STK temsilcileri, depremde hayatını kaybedenlerin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Çelenk bırakma töreni sonrasında depremde hayatını kaybedenler için Kur'an-ı Kerim tilavetinde bulunuldu. Daha sonra Başkan İsmail Baran, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın ve İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, hayatını kaybedenlerin mezarına karanfil bıraktı. Başkan İsmail Baran, "Bu önemli anma gününde, acılarımızın hâlâ tazeliğini koruduğunu ve kelimelerin kifayetsiz kaldığını hissediyoruz" ifadelerini kullandı.

        (MG-RFK-Y)

        17.08.2017 13:11:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler