Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye'de Kuvvayi Milliye Bulvarı asfaltlanıyor

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediye tarafından şehir genelinde başlatılan asfalt yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak, Kuvayi Milliye Bulvarı'nda çalışmalarına başlayan ekipler sıcak asfalt serim yaparken takdir topladı.

        Burhaniye genelinde başlatılan asfalt yol çalışmaları kapsamında Burhaniye yeni otogar yolu olan Kuvayı Milliye Bulvarında da sıcak asfalt yapılıyor. Alt yapısı tamamlanarak yapımına başlanan yolda çalışmaların kısa sürede biteceğini bildiren Belediye Başkanı Necdet Uysal "Burhaniye'mizde ihtiyaç duyulan yollarımızda asfalt yol çalışmalarımızı başlattık. Bahçelievler, Hürriyet, Cumhuriyet Mahallelerimizin yanı sıra E-87 Karayolu yan yolunda sıcak asfalt çalışmaları yapıyoruz.Yol yapımları hızlı bir şekilde devam ediyor. Kuvayi Milliye Bulvarındaki çalışmamızda bir iki gün içinde bitecek ve yeni haliyle hizmete başlayacak" dedi.

        (FT-UGR)

        17.08.2017 14:08:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler