Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ev kiralamak isterken 500 lirasından oldu

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir'de ev kiralamak isteyen vatandaş, kendisini mal sahibi olarak tanıtan kişi tarafından 500 lira dolandırıldı.

        Olay, Eskibağlar Mahallesi Kumlubel Sokak'ta yaşandı. Y.İ.D. (22) isimli vatandaş, kendisini ev sahibi olarak tanıtan ve ismini P. olarak söyleyen şahsın evini kiralamak için anlaştı. Şahıs anahtar ile kapıyı açarak 1+1 evi daireyi gezdiren dolandırıcı şahıs, ardından aylık 500 lira olan kira bedeli ile kontratı yaptı. Daha sonra kiraladıkları binaya gelen Y.İ.D. ve S.P. (23), binada karşılaştıkları bir şahsın dairenin kendisine ait olduğunu ve günlük olarak başkalarına kiraladığını söylemesini üzerine şok yaşadılar. Şahsın verdiği telefona ulaşamayan talihsiz vatandaşlar, şikayetçi oldular.

        (MSY-Y)

        17.08.2017 17:03:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler