Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartal Belediyesi Başkan Vekili Gülcemal Fidan'dan kurban satış ve kesim alanlarına ziyaret

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Kartal Belediyesi, vatandaşların Kurban Bayramı'nı daha hijyenik, güvenli ve huzurlu bir ortamda geçirebilmeleri için kurban satış ve kesim alanlarındaki hazırlıklarını tamamladı.

        Yapılan hazırlıklar kapsamında Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Çavuşoğlu Mahallesi Namık Kemal Caddesi no:49 ( Eski Mutlu Akü yerinin arkası) da bulunan kurban satış ve kesim alanını gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, kurban satış ve kesim alanında bulunan 3 adet kesimhaneyi, hayvan bakıcıları için ayrılan özel duş alanlarını, mescit ile karantina çadırını gezerek tamamlanan hazırlıkları titizlikle inceledi. Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan incelemelerde bulunduğu sırada kendisine Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Cemal Şahan, Destek Hizmetleri Müdür Vekili Ozan Haydar Selmanpakoğlu eşlik etti.

        Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan yaptığı konuşmada Kartal Belediyesi olarak; Kartal İlçesi Kamu Kurumlarını ve Hizmetlerini Destekleme Derneği (Çavuşoğlu Mah. Namık Kemal Cad. no: 49), Ünlüler Gurme Restoran ve Gıda SAN. TİC. LTD. ŞT. (Soğanlık Orta Mah. Güzelgün Sk. No:3-7), Esentepe Kültür ve Fazilet Camii ve Kur'an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği (Esentepe Mah. Ankara Cad. Karacadağ Sk. No: 88/1), Çınar Yardımlaşma Derneği (Cevizli Mah. Mustafa Kemal Cad. No: 8), Yakacık Saraylar Eğitim Derneği (Cumhuriyet Mah. Adnan KahveciCad. Ziyabey Sk. No: 24), Rabia Cemal Kocagözoğlu Eğitim Kültür Yardım ve Hizmet Vakfı (Petroliş Mah. Armağan Sk. No: 11), Soğanlık Kültür ve Eğitim Derneği (Soğanlık Talebe Yurdu Bahçesi), Kurfalı Eğitim Derneği (Hürriyet Mah. Abdi İpekçi Cad. Özkan Sk. No: 1) ve SPK Et ve Gıda SAN. TİC. LTD ŞTİ. (Soğanlık Yeni Mah. Pamukkale Sk. No: 15/2c) olmak üzere Kartal'ın 9 farklı noktasına kurulan kurban satış ve kesim alanları belirlediklerini, vatandaşların sağlığını gözeterek gece gündüz çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

        (HK-BA-Y)

        18.08.2017 10:41:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler